shape

+31 (0)318-656920

Storingen & onderhoud

Support

Klantportaal

Voorwaarden storingsdienst

Welnet is bereikbaar! Ook buiten kantoortijden, in het weekend of tijdens feestdagen kun je met ons in contact komen. Ook als je nog een klant bij ons bent! Wellicht kunnen we je snel verder helpen of net even dat apparaat lenen of leveren om je probleem op te lossen. Aan onze storingsdienst zijn enkele voorwaarden verbonden:

Bereikbaarheid

Welnet is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30. Buiten deze tijden, in het weekend en op feestdagen zijn we bereikbaar via ons noodnummer. Dit noodnummer is alleen bedoeld voor zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan server storingen, diensten van Welnet die niet functioneren, onbereikbaarheid van je e-mail en telefonie. Onze engineers kunnen je buiten werktijd ook doorverwijzen naar ons noodnummer.

Reactietijd

Je bericht op ons noodnummer wordt altijd zo snel mogelijk in behandeling genomen. Je kunt binnen uiterlijk vier uren een reactie van ons verwachten. Wij luisteren je bericht af en bellen je kort daarop terug. We zullen in eerste instantie altijd proberen om je op afstand of via de telefoon verder te helpen. Indien noodzakelijk helpen wij je op locatie.

Kosten

  • Indien je een storing meldt aan een dienst van Welnet die niet functioneert zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden. Mocht het probleem desondanks echter niet aan onze apparatuur liggen en wij hebben de storing alsnog voor je verholpen dan ontvang je daarvan in overleg een factuur.
  • Indien je een IT-Zeker overeenkomst hebt met SLA Always dan ontvang je geen factuur voor onze werkzaamheden. Materiaal en voorrijkosten worden wel aan je berekend.
  • Indien je nog geen klant bij ons bent of geen onderhoudscontract hebt dan betaal je onze werkzaamheden op basis van nacalculatie. Ons uurtarief voor calamiteiten en storingen buiten kantoortijd bedraagt 150% van het reguliere uurtarief exclusief BTW per uur. Aanvullend betaal je eventuele voorrijkosten. Onze werkzaamheden worden per kwartier berekend. Ook een telefonisch consult wordt aan je berekend.