shape

+31 (0)318-656920

Storingen & onderhoud

Support

Klantportaal

Overstappen

Werk je digitaal samen dan wissel je gegevens uit. Voor klanten, partners en leveranciers is het belangrijk te laten zien dat dit veilig gaat. Dat kan onder andere met een ISO 27001 certificaat. Welnet begeleidt en adviseert bedrijven bij IT-assessments voor het verkrijgen van dit certificaat.

Waarom je bedrijf
certificeren?

Er zijn wetten en regels waar bedrijven zich aan moeten houden, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en NIS1 en NIS2. Ook is het mogelijk je als bedrijf te certificeren. Daarmee laat je zien dat de beveiliging van bedrijfsgegevens op orde is. De bekendste certificering is de ISO 27001.

Verklaring van toepasselijkheid
Wist je dat in de Verklaring van Toepasselijkheid die hoort bij het ISO 27001 certificaat, staat omschreven waarop het certificaat van toepassing is? Kies je voor een bedrijf met ISO 27001 certificering als leverancier of partner, vraag dan altijd dit document op en check of het certificaat ook van toepassing is op de scope van jullie samenwerking.

Meer informatie

Europese Cyberwetten:
NIS 1 en NIS 2

Vanaf 2023 moet alle Europese bedrijven, ook kleine mkb-bedrijven, die ‘essentiële diensten’ leveren voldoen aan de nieuwe cyber security-richtlijnen. Op dit moment geldt in Europa NIS 1, een wet voor essentiële bedrijven, zoals water- en telecombedrijven. NIS staat voor netwerk- en informatiesystemen. Met de invoering van NIS 2 zullen steeds meer bedrijven aan de nieuwe wetgeving moeten voldoen. Certificering is daar onderdeel van. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de richtlijnen en hieraan voldoet. Zo voorkom je boetes! Wil je meer weten over de richtlijnen en of jouw bedrijf aan de regels voldoet? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Begeleiding bij
ISO 27001 certificering

Wil jij je bedrijf ISO 27001 laten certificeren? Dat is een lastig en vaak complex proces. Dan is het efficiënt om een ICT-specialist in de arm te nemen. Die begrijpt wat wordt gevraagd, kan jou dat in begrijpelijke taal uitleen en voorziet je van praktische advies. Onze ICT-specialisten hebben die kennis in huis! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie
shape

Heb jij een
ICT-uitdaging?

Neem contact met ons op, wij hebben altijd een oplossing!

Vul onderstaand formulier in

Of contact ons op:

0318 656 920 info@welnet.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul onderstaand formulier in

Of contact ons op:

0318 656 920 info@welnet.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.