shape

+31 (0)318-656920

Storingen & onderhoud

Support

Klantportaal

Veilig

Wij begrijpen dat jouw bedrijfsgegevens van onschatbare waarde zijn en dat je gemoedsrust wilt hebben over hun veiligheid. Daarom bieden we uitgebreide beveiligingsoplossingen die jouw IT-omgeving beschermen tegen zowel interne als externe bedreigingen. Met onze oplossingen ben je ervan verzekerd dat jouw bedrijfskritieke gegevens altijd veilig zijn en dat je met een gerust hart kunt werken.

Betrouwbare bescherming

Onze beveiligingsoplossingen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en best practices in gedachten. We zetten moderne tools en technieken in om een robuuste beveiligingsinfrastructuur te creëren. Of het nu gaat om het beheer van gebruikersrechten, de detectie van dreigingen of de bescherming van gevoelige gegevens, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf optimaal beschermd is.

ISO 27001-conform

Wij hanteren de kernelementen van de ISO 27001:2022-norm, die betrekking hebben op mens, organisatie, fysieke en technische beveiliging. Dit betekent dat we zorgvuldig aandacht besteden aan alle aspecten van beveiliging, van het bewustzijn en de training van medewerkers tot het implementeren van strikte controles en procedures. Met onze ISO 27001-conforme aanpak garanderen we dat jouw gegevens en systemen op het hoogste niveau worden beschermd.

Jouw gemoedsrust

We begrijpen dat je jouw kostbare tijd en middelen wilt besteden aan het laten groeien van jouw bedrijf, in plaats van je zorgen te maken over beveiligingskwesties. Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid voor de beveiliging op ons, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Met onze veiligheidsmaatregelen kun je erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig zijn, zonder dat dit ten koste gaat van jouw productiviteit en gemoedsrust.

Bij ons staat jouw veiligheid voorop. We bieden betrouwbare beveiligingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen, inclusief de ISO 27001-richtlijnen. Met onze aanpak kun je erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig zijn en dat je ongestoord kunt blijven werken aan het laten groeien van jouw bedrijf.

Vul onderstaand formulier in

Of contact ons op:

0318 656 920 info@welnet.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul onderstaand formulier in

Of contact ons op:

0318 656 920 info@welnet.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.