shape

+31 (0)318-656920

Storingen & onderhoud

Support

Klantportaal

Alle nieuwsberichten

Microsoft Office 365 Cloud Backup: Bescherm cruciale Cloud Services

Backup van Office365

Onze oplossing biedt automatische SaaS back-up met on-demand herstel voor jouw MS Office 365, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige back-up van jouw data. Met onze cloud back-up voor Microsoft Office 365 ben je snel weer op orde na uitval van services, ransomware-aanvallen, gebruikersfouten en zelfs fiasco’s met machtigingen. Wij bieden de meest complete back-up voor jouw Microsoft Teams en essentiële Microsoft Office 365 services. Door onze snelle en flexibele herstelopties ben je snel weer aan de slag, zonder tijd te verspillen aan het herstellen van data.

Waarom heb ik een back-up voor mijn Microsoft cloud services nodig?

Als je ervoor kiest om alleen retentie en versiebeheer te gebruiken voor je kritieke bestanden en e-mails, dan ben je nog steeds verantwoordelijk voor het nemen van extra maatregelen om je gegevens te beschermen. Als je niet het juiste back-upplan hebt, kan het herstellen van verloren gegevens erg duur worden, of zelfs onmogelijk zijn.

Microsoft’s eigen back-up bescherming…
  • Service verlies als gevolg van hardware of infrastructuur failure
  • Service verlies door natuurrampen of storing van een datacenter
  • Gebruikersfout op korte termijn (93 dagen) met prullenbak/versiegeschiedenis, inclusief het nieuwe OneDrive ‘’Bestanden herstellen’’
  • Administratieve fouten op korte termijn (14 dagen) met soft-delete voor Groepen, Mailboxen, of rollback van services
Wat is niet gedekt…
  • Verlies van gegevens door kwaadwillende insiders, hacktivisten, malware of ransomware
  • Herstel van langdurige storingen
  • Verlies van gegevens door vertrekkende werknemers en gedeactiveerde accounts
  • Langdurige dekking voor onbedoelde verwijdering met selectieve terugdraaiing
  • Fiasco’s met machtigingen die gebruikerstoegang beperken.

Alleen het beste

Jullie Office 365 backup oplossing is niet de goedkoopste, nee dat klopt, maar wel de beste!
Met onze Microsoft Office 365 back-up hoef jij je geen zorgen meer te maken over verloren, verwijderde of corrupte bestanden. Hoewel Microsoft Office 365 inderdaad serviceonderbrekingen kan dekken, kan het herstellen van oude prullenbakken of back-ups van oude tijdsloten een enorme uitdaging zijn. Gelukkig biedt AvePoint Cloud Backup een oplossing voor deze worst-case scenario’s. Of het nu gaat om een gebruikersfout, een storing, of zelfs een ransomware-aanval, wij zorgen ervoor dat jouw data veilig is en dat je op ons kunt rekenen voor het herstellen van jouw bestanden.

Ons platform is het bewijs van onze inzet voor beveiliging en privacy. We zijn ISO-gecertificeerd en ondersteunen meer dan 9 miljoen gebruikers, gelokaliseerd in 12 Azure datacenters, waaronder Microsoft’s GCC. Standaard maken we gebruik van 256-bit encryptie, maar voor extra veiligheid kun je ook gerust je eigen encryptiesleutel (BYOK) of opslag (BYOS) meenemen. We werken met een breed scala aan organisaties, van overheden tot gereguleerde sectoren en commerciële organisaties.

Onze ISO 27001:2013-certificering voor beveiligde softwareontwikkeling en -onderhoud, SOC 2 Type II-audit en attesteringsproces, en FedRAMP-geautoriseerde AvePoint Online Services voor gebruik op alle bureaus op het Moderate-impact niveau, zijn slechts enkele voorbeelden van onze beveiligingsnormen. We hebben ook de CSA Self Assessment (STAR Level 1) Cloud Controls Matrix gebruikt om onze beveiligingscontroles te evalueren en te documenteren. Daarnaast zijn we lid van de Cybersecurity Tech Accord, die zich inzet voor veilige samenwerking en bescherming van klanten en gebruikers. Tot slot zijn we ook IRAP-beoordeeld tot een PROTECTED-niveau, wat onze inzet voor beveiliging en privacy bevestigt.